Нові умови на інтернет-телебачення

телебачення, новини

Шановні абоненти, з нового 2020 року безкоштовне телебачення не буде включено в інтернет-тарифи, у зв’язку зі змінами умов надання послуг нашими постачальниками. Якщо ви оцінили зручність інтернет-телебачення і бажаєте отримати доступ до якісних каналів, можете обрати будь-який сервіс з представлених на ринку України.

Зміни в тарифах для багатоквартирних будинків

Тариф Максимум (200 грн/міс)

Користувачі тарифу “Максимум” з 1 січня будуть переведені на тарифний план “Комфортний” з максимальною швидкістю 100 Мбіт/сек, але меншою абонентською платою – 150 грн/міс. Підключення нових абонентів або зміна тарифного плану на “Максимум” для дійсних абонентів не можлива.

Як користуватися інтернет-телебаченням з 2020 року?

Вже зараз укладені договори з сервісами Sweet.tv / TrinitY. Додати та управляти підпискою якими вже можете в вашому особистому кабінеті. Протягом місяця плануємо під’єднати сервіси:

  • Megogo

  • Oll.tv

  • Divan.tv

Щоб допомогти вам обрати найбільш відповідне до ваших потреб телебачення ми найближчим часом підготуємо порівняння умов та цін всіх провайдерів України. Слідкуйте за анонсами в блозі та на офіційній сторінці Нового Телекому у Фейсбуці. Якщо не знайшли у переліку сервіси, якими плануєте користуватися, будь ласка, напишіть нам, додамо їх до порівняння та, по можливості, під’єднаємо їх до вашого особистого кабінету.

Як почати роботу з IPTV?

Якщо обрали Trinity / Sweet.tv, вже зараз можете самостійно під’єднати телебачення в особистому кабінеті. Для підключення інших операторів, зверніться, будь ласка, до технічної підтримки за номером (044) 277-4-277. Внести зміни в налаштування медіа-центрів (ТБ-приставок) можна безкоштовно у нас в офісі з 9:00 до 18:00. Зазвичай це займає не більше ніж 10 хвилин. Якщо бажаєте змінити налаштування медіа плеєра в офісі, будь ласка, зателефонуйте, і ми забронюємо за вами час. Щоб провести настройку у вас дома, скористуйтеся, будь ласка, викликом майстра на загальних умовах.

IPTV для нових абонентів

Якщо ви тільки плануєте під’єднати інтернет і телебачення, але ще не маєте медіаплеєра, зверніть увагу на перевірені моделі в каталозі або зверніться за консультацією в технічну підтримку. Налаштування медіаплеєра придбаного у нас безкоштовне. Зверніть, будь ласка, увагу, щоб сигналу телебачення був стійкий і не було “завмирань” при перегляді улюблених каналів, медіа-приставку краще підключати по мережевому дроту. Не всі Wi-Fi пристрої можуть забезпечити потрібну швидкість передачі сигналу.

Залишити коментар
Останні новини
до блога
10.03.2024
Новини
Технічні роботи в селі Білогородка

14 березня 2024 року з 6:00 ранку проведення технічних робіт

читати далі
07.03.2024
Новини
З 8 Березня!

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем

читати далі
08.02.2024
Новини, Телебачення
Зміна вартості тарифних планів на ТБ

З 1 березня 2024 року змінюється вартості тарифних планів Sweet.tv та Trinity

читати далі
Цілодобова підтримка
+38(044) 277-4-277
розробка і підтримка koval.dev