Як економити на інтернеті акціями? Розповідаємо, рахуємо в статті

акції

Чи буде провайдер доплачувати за інтернет, якщо ти скористаєшся усіма акціями? 4 гривні на місяць – стільки буде отримувати абонент Нового Телекому, який скористається трьома чинними акціями! Як користуватися безлімітним інтернетом, щоб за це тобі платили? Як отримати мінімально можливу абонплату на кожному тарифі – розповідаємо в статті. Як би очевидно це не звучало, але провайдерам вигідніше працювати з абонентами, які під'єднатися на тривалий термін. Для таких користувачів з’являється можливість робити акції, що роблять користування послугами тривалий період дешевшими. Інша частина акцій спрямована на залучення нових абонентів, тому закономірно, що найбільша економія вийде при підключенні нового абонента на тривалий термін. В будь-якому випадку, якщо ви абонент Нового Телекому, або тільки плануєте підключатися, час поглянути на розрахунки й оцінити, як найбільш ефективно розпорядитися бюджетом на інтернет.

Photo by https://unsplash.com/@blankerwahnsinn Fabian Blank

Як максимально вигідно приєднатися новому абоненту?

Максимальну вигоду може отримати новий абонент, який перемикатися від іншого провайдера зі своїм обладнанням.

  1. Безкоштовно підключайся від іншого провайдера.

  2. Якщо прокладений кабель, отримай +50 грн на рахунок (для багатоповерхівок)

  3. Оплатити абонплату за 10 місяців одноразово, та отримай два місяці на рік безкоштовно.

  4. Підключай протягом року 10 абонентів і отримай на рахунок по 100 грн за кожного. (+1000 грн)

Яка буде середньорічна абонентська плата, якщо отримати бонуси за цими акціями:

Економія по тарифах для приватних будинків

Економія по тарифах для приватних будинків

Економія по тарифах для багатоквартирних будинків

Економія по тарифах для багатоквартирних будинків

Так, ви не помилилися, сума одержуваних бонусів протягом року більше, ніж абонентська плата на тарифі Економ!

Як економити наявним абонентам?

Акція 10 = 12

Для постійного користувача Нового Телекому простим способом заощадити, буде популярна акція “10 = 12”. Оплачуєте 10 місяців одноразово і, крім додаткових двох місяців інтернету і телебачення безплатно, не витрачаєте час на оплату послуг, особливо, якщо віддаєте перевагу платити в касі банку, економія часу буде суттєвою.

Акція 10 12 таблиця

Економія в грошах складе майже 17% від тарифного плану.

Приведи друга

Найпростіша акція з доступних – приведи друга. Певно у вас є сусід або знайомий, який планує під'єднатися до інтернету. Якщо новий абонент підтвердить, що підключається через вас, то на рахунок ви отримаєте 100 грн. Обмеження в акції “приведи друга” 10 підключень в місяць, але в розрахунках ми прийняли 10 підключених протягом року друзів. Чимало, але можливо. Як буде змінюватися середньорічна абонентська плата на вашому тарифі при підключенні протягом року до 10 друзів можете знайти в таблицях нижче:

таблиця приведи другаТарифи для багатоквартирних будинків економія з акцією

Якщо у вас більше друзів, готових під'єднатися до Нового Телекому, просто зателефонуйте, домовимося)

Конкурси

Додаткова можливість заощадити – наші конкурси, які ми проводимо на сторінці Нового Телекому в Facebook. Завдяки конкурсам вже десятки абонентів отримали безкоштовні місяці інтернету і телебачення, а також під'єднатися до Нового Телекому безплатно. До цього ж, конкурси це завжди весело і приємно!

Заощаджуй на телебаченні

Крім економії акціями, ви щомісяця можете зберегти від 80 до 200 гривень на доступі до телебачення, адже в більшості тарифних планах для багатоквартирних будинків та у всіх тарифах для приватного сектору включено 170+ телеканалів IPTV.

Підсумки

Акції – це чудовий інструмент економії! Ви можете використовувати акції, як окремо, так і комбінувати їх, щоб отримати максимальну економію. Поки все дорожчає, ви можете зберегти частину бюджету в сім’ї, а тепер знаєте як це зробити і яку саме суму можете зберегти. Літній єврей все життя молився Богу, вимолюючи собі великий виграш в лотерею. Кожен день він справно підносив молитву з цим проханням, поки нарешті Бог не витримав, та з’явився до нього: – Ізя, твої молитви я чую вже багато років, але купіть нарешті хоча б один лотерейний білет! чинний Слідкуйте за анонсами, скоро весна і вже заплановані нові акції та конкурси! Повні умови чинних акцій можете знайти на сторінці Акції, також, завжди можете проконсультуватися телефоном (044) 277-4-277, або напишіть своє питання нижче в коментарях до цієї статті.

Останні новини
до блога
10.03.2024
Новини
Технічні роботи в селі Білогородка

14 березня 2024 року з 6:00 ранку проведення технічних робіт

читати далі
07.03.2024
Новини
З 8 Березня!

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем

читати далі
08.02.2024
Новини, Телебачення
Зміна вартості тарифних планів на ТБ

З 1 березня 2024 року змінюється вартості тарифних планів Sweet.tv та Trinity

читати далі
Цілодобова підтримка
+38(044) 277-4-277
розробка і підтримка koval.dev