Як оплатити інтернет через Приват24

інструкція

Шановні абоненти! Якщо Ви шукаєте зручний та швидкий спосіб сплатити рахунок за послуги нашої компанії, то раді повідомити, що Ви можете скористатися сервісом Приват24.

Для Вашої зручності нижче наведена покрокова інструкція по оплаті рахунку через мобільний додаток Приват24, але цей же алгоритм працює і для Web-версії.

Оплата у Приват24 для мобільних та веб

Крок 1:

Щоб здійснити платіж у додатку Приват24, спочатку потрібно відкрити додаток на своєму смартфоні. Після входу до особистого кабінету, натисніть на кнопку "Сервіси", яка знаходиться внизу екрану. Далі, серед доступних опцій оберіть "Платежі", яка зазвичай знаходиться на першому місці у списку.

Крок 1:
Заходимо у додаток Приват24
Знизу в головному меню натискаємо на кнопку “Сервіси”, після натискаємо меню “Платежі”(дивіться зображення Крок 1)

Крок 2:

Після того, як ми перейшли до меню "Платежі" у додатку Приват24, ми можемо знайти компанію, для якої ми хочемо здійснити платіж. Щоб знайти "Новий Телеком, ТОВ", ми можемо використати функцію пошуку, яка знаходиться зверху екрану. Просто введіть назву компанії у поле пошуку та натисніть на кнопку "Пошук". Якщо "Новий Телеком, ТОВ" з'являється у списку, ви можете просто натиснути на нього з випадаючого меню нижче.

Крок 2-3:
Зверху, у пошуку по компанії друкуємо: Новий Телеком, ТОВ  і натискаємо на “Пошук” або з випливаючого знизу списку тиснемо на Новий Телеком, ТОВ (дивіться зображення)

Крок 3:

Після того, як ми знайшли компанію "Новий Телеком, ТОВ" в меню "Платежі" у додатку Приват24, потрібно ввести свій логін, щоб здійснити оплату за послуги. Для цього, у полі "Логін" введіть свій користувацький ідентифікатор? який ви використовуєте для входу до свого особистого кабінету на сайті Newtelecom. Після того, як ви ввели свій логін, натисніть кнопку "Продовжити", щоб перейти до наступного кроку оплати.

У полі “Логін” введіть Ваш логін, після натискаємо “Продовжити”. 

Крок 4:

Після введення логіну для платежу за послуги компанії, у додатку Приват24, перевірте правильність введення своїх особистих даних.

У першому полі ви повинні побачити своє повне ім'я та прізвище.

Далі необхідно ввести адресу, за якою ви користуєтеся послугами.

Далі перевірте призначення платежу — у цьому полі має бути вказаний ваш логін та ПІБ користувача, якому призначена оплата.

Крім того, у формі є три додаткові поля. У полі "Заборгованість" буде відображатися сума заборгованості, якщо вона є. У полі "Депозит" буде вказано кількість коштів на вашому рахунку, якщо такі є. У полі "Сума" вказана рекомендована сума для оплати послуг компанії.

Тепер ви можете вибрати картку, з якої хочете здійснити оплату. Ви можете вибрати картку ПриватБанку або ввести вручну дані картки будь-якого іншого банку.

Натисніть кнопку "Продовжити", щоб провести оплату. Після того, як ви натиснули кнопку "Продовжити", додаток Приват24 автоматично перенаправить вас на сторінку оплати, де ви зможете підтвердити оплату і здійснити операцію.

Сплачуйте швидко та легко!

Останні новини
до блога
10.03.2024
Новини
Технічні роботи в селі Білогородка

14 березня 2024 року з 6:00 ранку проведення технічних робіт

читати далі
07.03.2024
Новини
З 8 Березня!

Вітаємо з Міжнародним жіночим днем

читати далі
08.02.2024
Новини, Телебачення
Зміна вартості тарифних планів на ТБ

З 1 березня 2024 року змінюється вартості тарифних планів Sweet.tv та Trinity

читати далі
Цілодобова підтримка
+38(044) 277-4-277
розробка і підтримка koval.dev